четвер, 14 лютого 2019 р.

Інтелектуальна пригода

... що не відбулась. А була нагода.

Ось вона:


А я там далі написав таке:

Вадим Петриченко Ні, пане Сергію, Ви тут, думаю, не розібрались в питанні.

І це результат спрощень і маніпуляцій з боку наших політиканів, що замість розбиратись і думати, воліють дурити народ і заробляти на цьому гроші.


А можна розібратись? Без сумніву, для початку пр
очитати, що написав Бандера на протязі свого політичного життя. Потім свої враження оприлюднити. Ну а далі - дискутувати, обговорювати це. Щоб одержати збалансований, науково обгрунтований, але особистий погляд на речі.


https://stbandknf.blogspot.com/


Бандера, як я думаю, є постать героїчна, вона належить до кола політичних революціонерів, таких як Ленін, Бакунін, Гарібальді. Можна не погоджуватись з їх думками чи мріями, методами, але виказувати неповагу - це неправильно.


Щоб Вам, пане Сергію, було веселіше читати, я до Вас в компанію запрошую Роман Семчишин, він республіканець, думаю, що до Бандери ставиться инакше, ніж Ви. Ну от втрьох і поговоримо, як ви з паном Романом будете не проти.


Зрозуміло, будь хто з тих, хто читає цей пост, може до цієї бригади приєднатись. Читання, навчання - це ж фундаментальна річ на шляху до Європи. Не всі тут згодні, краще, вважають, вмазати гадам як слід...


То не відбулась і не відбулась...

Може ще автора допису запросити? Сергія Чебикіна. Чому ні, може допоможе налагодити дискусію?



Немає коментарів:

Дописати коментар