субота, 14 грудня 2019 р.

2433

Це була нагода поглянути, скільки в конференції переглядів.

Ну, щоб хтось долучився так вже фундаментально: почитати, написати, то я вже не сподіваюсь. Не цікаво нашим активістам.

А невдовзі і така от нагода. Ну і тевтонтська нічна хода зі смолоскипами (з певним продовженням). Враження, що керівники націоналістичного руху Степана Бандеру не читають. Бо як на мене, то такої поради чи настанови в нього нема. Навпаки, є згадки про системну політичну роботу серед широких верств населення. Протиставлення комуністичним християнських цінностей.

Аж ось читаємоІ якби всі ті малороси-хохли, задурманені московською пропагандою, прочитали хоча б кілька сторінок його праць, вони би прозріли.

От давайте, шановні націонал-провідники, покажемо приклад. Ну просто книжку перечитаємо і напишемо про свої враження. Я, може, помиляюсь, але раніше ніхто з трьох згаданих чи не згаданих лідерів націоналістів цього публічно не робив? Буду вдячний за посилання, але і часи ж змінюються, то можна і перечитати ще раз, може щось нове знайдемо. Головне - показати приклад. Малоросам, патріотам - всім громадянам, от і буде та сама політична робота, про яку пише Степан Бандера.

І знов сюрприз. Від Фейсбуку. Але вже коли було ясно, що ніхто з націоналістів, знов таки, читати Степана Бандеру не збирається. Шкода, звісно, але що тут зробиш?

Відповідь можна знайти і у Бандери, але Франко краще сказав: лупаймо ту скалу!

Немає коментарів:

Дописати коментар