середа, 9 червня 2021 р.

Футбол і герої

Так, так, про цю форму. Ми тут розмовляли з колегами, а дещо в Фейсбук же не втиснеш...

Зокрема Акт 30 червня з такою цитатою: 

3.Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.

Українська Національна-Революційна Армія, що творитисьме на українській землі, боротисьме дальше спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий лад у цілому світі.

Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава,хай живе Організація Українських Націоналістів, хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера!Слава Україні! Героям Слава!

І ми ж знаємо, що то за герої. Аж ніяк не Кожедуб чи ті, хто звільняв від фашистів Київ чи Харків. Дивізія СС "Галичина". І виконавці з Бабиного Яру. І визволителі від поляків Волині.

Втім, як же бути з тим гаслом, а скоріше з тими людьми, українцями, що ніяк не можуть встановити в своїй країні мир і взятись таки не за чвари і викривання ворогів у сусідньому подівррі, а за роботу. 

Роботу? Ну ми ж всі хочемо збудувати. То маємо навчатись, навчатись саме цій справі. Можна почати з того, що прочитати Степана Бандеру. Який зв'язок? Самий безпосередній, адже не можна зрозуміти, чого націоналізм в жодній країні світу нічого не збудував, без того, щоб зазирнути уважніше в цю ідеологію. В першоджерела. Потім взятись за ліберала Грушевського, потім за соціаліста Винниченка, консерватора Шептицького. Бо в нашому національному пантеоні представлені всі без виключення європейські ідеології, є в кого навчатись.

Ну от, почекаємо відповіді. До речі, принагідно зазначимо, що притомна дискусія щодо будь-якого автора в політичній сфері - то без сумніву частина будівництва нової України. 


Немає коментарів:

Дописати коментар